Aisha Bah

Queen Confessions

Make a Change Events


Ik zamel geld in voor... 

Mama Cash!


Wij zijn Make A Change. Een mengelmoes van uiteenlopende etniciteiten met éénzelfde doel: Een positieve bijdrage leveren aan de huidige maatschappij. Onze creativiteit, expertises, passies en netwerken bundelen wij bij elkaar om zo een verschil te maken.

Wij bewonderen het werk van Mama Cash enorm en willen ons hier daarom voor inzetten. Dit gaan wij doen door middel van een benefietavond. Het event zal ‘’Queen Confessions’’ heten. Wij merken dat wij in een nieuw tijdperk leven, namelijk het tijdperk van de nieuwe vrouw. Ze is krachtig, brutaal, vrij van geest, onafhankelijk, intelligent, sexy en zet zichzelf op de eerste plek. Ze gaat verder dan de beperkte geslachtsbenamingen en valt onder de term ‘QUEENS’. Queens are everywhere and should never be limited to put their confessions on the table. Met dit event creëren wij een safe space waarin dit allemaal mogelijk is. Zang, poëzie, theater, kunst... Genieten is gegarandeerd. Alle opbrengsten van de avond doneren wij aan Mama Cash! 

Ons streefbedrag staat op €1500! Dit moet zeker lukken! Om het leuker te maken sturen wij bij een donatie van €10 een cute ass feminist notebook jouw richting op! Help je mee?


Info

Friday 17th January 19:00 - 22:00
WORM Rotterdam

My Achievements

Shared my page on social media

Made a self-donation

Increased my goal

Got my first donation!

Reached €100

Reached €500

Reached €1.000

Thank you to my Sponsors

20.80

Anonymous

Je bent goed bezig Aisha💜✨

10.40

Nina Van Bloois