Enelita Silva Lopes

Queen Confessions

Een benefiet voor Mama Cash

Ik ben van Make A Change Events. Een mengelmoes van uiteenlopende etniciteiten met éénzelfde doel: Een positieve bijdrage leveren aan de huidige maatschappij. Onze creativiteit, expertises, passies en netwerken bundelen wij bij elkaar om zo het verschil te maken.

Mama Cash streeft naar een vreedzame, rechtvaardige en duurzame wereld waarin elke vrouw, meisje, transgender en intersekse persoon de kracht en de mogelijkheden heeft om voluit en gelijkwaardig te participeren. Hier sta ik volledig achter en wil hun hier met een benefietavond  in ondersteunen! 

 Het event zal ‘’Queen Confessions’’ heten. Zang, poëzie, theater, kunst... Genieten is gegarandeerd. De opbrengsten van deze avond doneren wij aan Mama Cash! 

Ons streefbedrag staat op €1500! Dit moet zeker lukken! Om het leuker te maken sturen wij bij een donatie van €10 een cute ass feminist notebook jouw richting op! Help je mee?

----------------------------------------

Heb jij meer dan €10 gedoneerd én wil jij ook zo een notebook ontvangen? Stuur dan een e-mail met jouw naam en adres naar makeachangeevents@gmail.com

Info

Friday 17th January 19:00 - 22:00
WORM Rotterdam

My Achievements

Shared my page on social media

Made a self-donation

Increased my goal

Got my first donation!

Reached €100

Reached €500

Reached €1.000

Thank you to my Supporters

157

Team Poké Bowl Original Rotterdam

Met veel liefde, de pokélegas❤️

20.80

Pris Roos

Yay

15.60

Enelita Silva Lopes

10.40

Yasmin Das Dores

5.20

Anonymous

5.20

Tessa Yen Nguyen

Lekker bezig wijfie! Trots op je x