Sophie Didden

A.D.D. Feles rent Dam tot Damloop

Sponsoring Dam tot Damloop


In september ren ik samen met mijn dispuut de Dam tot Damloop. Wij doen dit voor de vrouwenrechtenorganisatie Mama Cash. Deze helpt vrouwen over de hele wereld met het krijgen van toegang tot zorg, onderwijs en financiën. Omdat elke vrouw hier recht op heeft! 

A.D.D. Feles rent Dam tot Damloop


A.D.D. Feles zamelt geld in voor... 

Mama Cash!


Wereldwijd worden de basale mensenrechten van vrouwen en andere groepen nog altijd zwaar geschonden: meiden worden uitgebuit in de kledingindustrie. Inheemse vrouwen die opkomen tegen machtige bedrijven die hun leefomgeving exploiteren en vernietigen worden bedreigd. Sekswerkers moeten opboksen tegen seksueel geweld, politiegeweld én een hele stapel vooroordelen. Vrouwen met een handicap worden gedwongen zich te laten steriliseren. En transgenders worden gediscrimineerd op de arbeidsmarkt.


Mama Cash steunt vrouwen, meiden, transgender en intersekse personen die opkomen voor hun rechten. Groepen die zich niet tevredenstellen met doekjes voor het bloeden, maar die groots durven dromen, luidkeels durven te protesteren en radicaal durven te handelen. Activisten die het heft in eigen hand nemen om hun recht op een goed bestaan te realiseren, vrij van geweld, uitsluiting en onderdrukking. Activisten die wezenlijke en duurzame veranderingen voor ogen hebben – veranderingen die tot een rechtvaardiger samenleving voor iedereen om hen heen zullen leiden.


Als maatschappelijk dames dispuut wilt A.D.D Feles deze vrouwen laten zien dat ze er niet alleen voor staan. Dit doen wij door op 19 september de Dam tot Damloop te starten. Wij willen jou vragen ons te sponsoren door aan onze actie te doneren. Alle beetjes helpen en met z'n allen kunnen we echt een verschil maken. Zo zetten wij ons samen in voor een betere toekomst voor vrouwen wereldwijd!


My Achievements

Shared my page on social media

Made a self-donation

Increased my goal

Got my first donation!

Reached €100

Reached €500

Reached €1.000

Thank you to my Sponsors

15.60

Cathy Noordhuizen

Whoop zet op Soof!🏃🏻‍♀️

15.60

Onno En Jacomien

Succes

15.60

Paul D

Gaan. Xx

10.40

Niek Brenninkmeijer

Succes meid🙌

10.40

Hannah Hendriks

Successs soooph

10.40

Julia Van Oosten

5.20

Feline Pinckaers

Suuuucccces soppaaa

5.20

Isabel Van Noesel

Lekker sof succes!

5.20

Karlijn Stevens

Zet m op!