Lichter dankzij minder Coronakilo's

By Arina Angerman

Gendergelijkheid

Gezond blijven in tijden van corona is onze grootste uitdaging. Zo drink ik drie avond per week geen alcohol en doe ik tenminste vier keer per week met 'Nederland in Beweging' (via uitzending gemist of laptop) en ga ik bijna elke dag 30 minuten wandelen voor de dagelijkse boodschappen. De actie 'Kom in beweging' voor Mama Cash gaat over mijn of liever 'ons' streven naar minder (2 of ?) coronakilo's. Doneer jij ook 10 Euro per kilo lichter?

Ik zamel geld in voor... 

Mama Cash!

Mama Cash steunt vrouwen, meiden, transgender en intersekse personen die opkomen voor hun rechten. Groepen die zich niet tevredenstellen met doekjes voor het bloeden, maar die groots durven dromen, luidkeels durven te protesteren en radicaal durven te handelen. Activisten die het heft in eigen hand nemen om hun recht op een goed bestaan te realiseren, vrij van geweld, uitsluiting en onderdrukking. Activisten die wezenlijke en duurzame veranderingen voor ogen hebben – veranderingen die tot een rechtvaardiger samenleving voor iedereen om hen heen zullen leiden.

Ik wil deze vrouwen laten zien dat ze er niet alleen voor staan. Niet alleen door zelf geld te doneren, maar ook mijn netwerk te vragen om dat te doen. Alle beetjes helpen en met z'n allen kunnen we echt een verschil maken. Help je mee? Dank!

My Achievements

Shared my page on social media

Made a self-donation

Increased my goal

Got my first donation!

Reached €100

Reached €500

Reached €1.000

Thank you to my Supporters

20.80

Arina Angerman