bruiloft Olya en Michiel

By Michiel Rijshouwer

Ik zamel geld in voor... 

Mama Cash!

Wereldwijd worden de basale mensenrechten van vrouwen en andere groepen nog altijd zwaar geschonden: meiden worden uitgebuit in de kledingindustrie. Inheemse vrouwen die opkomen tegen machtige bedrijven die hun leefomgeving exploiteren en vernietigen worden bedreigd. Sekswerkers moeten opboksen tegen seksueel geweld, politiegeweld én een hele stapel vooroordelen. Vrouwen met een handicap worden gedwongen zich te laten steriliseren. En transgenders worden gediscrimineerd op de arbeidsmarkt.

Mama Cash steunt vrouwen, meiden, transgender en intersekse personen die opkomen voor hun rechten. Groepen die zich niet tevredenstellen met doekjes voor het bloeden, maar die groots durven dromen, luidkeels durven te protesteren en radicaal durven te handelen. Activisten die het heft in eigen hand nemen om hun recht op een goed bestaan te realiseren, vrij van geweld, uitsluiting en onderdrukking. Activisten die wezenlijke en duurzame veranderingen voor ogen hebben – veranderingen die tot een rechtvaardiger samenleving voor iedereen om hen heen zullen leiden.

Ik wil deze vrouwen laten zien dat ze er niet alleen voor staan. Niet alleen door zelf geld te doneren, maar ook mijn netwerk te vragen om dat te doen. Alle beetjes helpen en met z'n allen kunnen we echt een verschil maken. Help je mee? Dank!

My Achievements

Shared my page on social media

Made a self-donation

Increased my goal

Got my first donation!

Reached €100

Reached €500

Reached €1.000

Thank you to my Sponsors

208

Michiel Rijshouwer

104

Roland & Liselotte Rijshouwer

Lieve michiel en Olya, heel veel geluk en plezier vandaag maak er een mooie dag van. Mooi dat we ten nagedachtenis aan mijn moeder hier aan mogen bijdragen.

104

Wim Dijkstra

Mooi gebaar

78

Theo Janssen

bij deze voor de 2e keer bedankt nogmaals Theo Eef & Lobke

62.40

Nicole Hanssen En Bert Timmers

Heel mooi gebaar! Wij wensen heel veel geluk en liefde samen in jullie verdere leven.

52

Steven & Marieke Brouwers

Alle gezondheid en geluk gewenst voor jullie twee! 😘